...
Zaluti logo oranje

Zaluti Club

een symfonie

van geur en design

Professionele geurmachine tot 250 m²

Geurmachine

Zaluti club tot 250 m²

ELEGANT EN COMPACT DESIGN

De Zaluti Club vormt de perfecte harmonie tussen design en functionaliteit. Een elegant, geruisloos en compact design dat buitengewone prestaties levert. Een nieuwe en elegante manier om een bijzondere ambiance te creëren.

De Zaluti Club is verkrijgbaar in zowel wit als antraciet, met designaccenten in hout- en marmerstructuren.

Geurmachine

Zaluti club tot 250 m²

ELEGANT EN COMPACT DESIGN

De Zaluti Club vormt de perfecte harmonie tussen design en functionaliteit. Een elegant, geruisloos en compact design dat buitengewone prestaties levert. Een nieuwe en elegante manier om een bijzondere ambiance te creëren.

De Zaluti Club is verkrijgbaar in zowel wit als antraciet, met designaccenten in hout- en marmerstructuren.

Body

Plate

Club wit marmer w 1
Geurmachine boven plaat zwart marmer
Geurmachine boven plaat hout
Geurmachine boven plaat wit marmer

Antraciet

Hout

Designed with scent in mind

Dutch Design

Cropped allsens logo transparant wit midden

Zaluti professionele geurmachines worden met zorg ontwikkeld en hebben een uniek Dutch Design. Trots worden ze in Nederland geproduceerd, waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen zoals geanodiseerd aluminium en poeder gecoat staal. Het resultaat is een perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek die naadloos aansluit bij elke ruimte.

Bluetooth App

Cropped allsens logo transparant wit midden

Een uniek kenmerk van onze geurmachines is de speciaal in Nederland ontwikkelde Bluetooth-app. Deze gebruiksvriendelijke interface stelt u in staat om eventueel meerdere geurmachines tegelijkertijd te bedienen, op een afstand van maximaal 10 meter.

Download onze unieke APP

App store download
Google play store download
Zaluti geurmachine app iphone mockup

Gebruiksvriendelijk

U kunt de geurintensiteit zeer eenvoudig instellen en aanpassen naar uw voorkeur, met slechts een paar tikken op uw smartphone. Daarnaast kunt u elke ruimte zelfs een naam geven voor eenvoudige identificatie. Bovendien ontvangt u automatische herinneringen wanneer de geurolie bijna op is, zodat u tijdig kunt bijvullen.

Zaluti geurmachine app tijdschema

iOS- en Android

De app is ontworpen voor iOS- en Android-apparaten en biedt de mogelijkheid om de aan/uit-tijd van het geursysteem individueel per dag in te stellen. Met de Bluetooth-app van Zaluti geniet u van een geavanceerde en gepersonaliseerde geurervaring, moeiteloos binnen handbereik.

Micronisatietechniek

Micronisatie transformeert geurolie in fijne deeltjes voor efficiënte en langdurige geurverspreiding. Deze techniek verhoogt de gelijkmatigheid van de geurbeleving, zonder de eigenschappen van de ambiance aroma’s te veranderen. Het eindresultaat is een consistente en aanhoudende geur. Een innovatieve stap richting een verbeterde geurervaring.

Een allsens geurmachine in een elegante zwarte uitvoering, stijlvol gepresenteerd op een modern interieur tableau met sfeerverlichting.

Bereik tot 250 m²

De Zaluti Club zorgt met zijn unieke micronisatietechniek voor een ongeëvenaarde geurbeleving. Met onze slimme programma’s, beschikbaar via de multi-controller of Bluetooth-app, is het nu eenvoudig om ruimtes tot 250 m² te voorzien van een perfecte geurervaring. Geniet van de ultieme geurbeleving met de Zaluti Club.

Geurmachine zaluti club hout plaat closeup

7 Jaar Fabrieksgarantie

Bij Zaluti hechten we veel waarde aan de betrouwbaarheid van onze geurmachines, daarom bieden we een fabrieksgarantie van 7 jaar. Deze garantie is een duidelijk bewijs van onze toewijding aan kwaliteit en ons vertrouwen in de duurzaamheid van onze producten.

Geurmachine zaluti club met geurfles achterkant sfeer beeld

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een van de kernwaarden van Zaluti. Dit wordt weerspiegeld in elk aspect van ons productieproces, van de keuze van de materialen tot de productiemethoden. De belangrijkste materialen die in onze machines worden gebruikt, staal en aluminium, zijn niet alleen robuust en duurzaam, maar ook volledig recyclebaar.

Zaluti multi-controller

Het is een intelligente en gebruiksvriendelijke controller met talloze mogelijkheden. Met de draaiknop kunt u eenvoudig de gewenste geurintensiteit selecteren uit een scala van 100 instellingsmogelijkheden.

De multi-controller biedt de mogelijkheid om de aan/uit-tijd van het geursysteem individueel per dag in te stellen. Bovendien is de controller is uitgerust met een automatische aanpassing van zomer- en wintertijd.

Economisch Geurverbruik

Cropped allsens logo transparant wit midden

Een ander voordeel van de unieke micronisatietechniek is dat Zaluti geurmachines extreem zuinig zijn in het verbruik van geur. Met een geurflacon van 200 ml gaat deze gemiddeld 100 dagen mee, waardoor het een economische keuze is voor langdurig gebruik.

Onderhoudsvrij

De onderhoudsvrije geurmachines van Zaluti bieden gemak en duurzaamheid in één. Dankzij geavanceerde technologie en hoogwaardige materialen zijn deze machines ontworpen om langdurig en probleemloos te werken, zonder dat er regelmatig onderhoud nodig is. Met de onderhoudsvrije geurmachine van Zaluti kunt u zich concentreren op wat echt belangrijk is: het creëren van de perfecte sfeer en ambiance in elke ruimte.

Geurmachine zaluti club closeup van plaatje wit marmer
Allsens logo klein zwart

Veel gestelde vragen

Wat is het voordeel van professionele geurmachines in vergelijking met standaard geurmachines?

Professionele geurmachines bieden ultiem gebruiksgemak en zijn speciaal ontworpen voor geurmarketing in commerciële ruimtes of thuisgebruik. Ze hebben een grotere capaciteit en zijn ideaal voor zowel kleinere ruimtes als grotere omgevingen. Met een professionele geurmachine kan men de intensiteit en concentratie van aangename geuren regelen, waardoor een optimale geurbeleving wordt gecreëerd. Daarnaast kunnen ze via de Zaluti app bediend worden, wat zorgt voor extra gemak.

Hoe functioneert een geurmachine en op welke manier wordt geurverspreiding in een ruimte gerealiseerd?

Een geurmachine is een innovatief product, speciaal ontworpen om een aroma effectief en gelijkmatig te verspreiden in een ruimte, zonder gebruik te maken van een krachtige ventilator. Met onze geavanceerde geurmachines kunt u kiezen uit verschillende geuren, waardoor de geur verspreiding wordt hoe u dat wenst. Dit resulteert in een consistente en aangename lekkere geur door de hele ruimte. Dankzij de geavanceerde technologieën en methoden voor geurverspreiding van onze geurmachines, wordt de geur op een subtiele wijze verspreid, wat zorgt voor een optimale geurervaring met de juiste intensiteit en duur.

Hoe kan geurmarketing met geurmachines bijdragen aan de beleving van klanten in een winkel of restaurant?

Geurmarketing met professionele geurmachines is een effectieve strategie om een positieve beleving bij klanten te creëren, vooral in een commerciële ruimte zoals bij winkels en restaurants. Deze geurmachine zorgt ervoor dat de aroma verspreidt op een subtiele manier, wat bijdraagt aan een versterking van de ambiance en het maskeren van onaangename geuren. Klanten worden hierdoor verwelkomd met een frisse en aangename geur, wat hen aanmoedigt om langer te blijven en een positieve associatie met het merk of de winkel te ontwikkelen. Het zorgvuldig kiezen van bijpassende geuren kan de merkbeleving versterken en de klantloyaliteit bevorderen, wat uiteindelijk bijdraagt aan het succes van de onderneming.

Hoe kan ik weten wanneer het tijd is om de geur in mijn geurmachine te vervangen?

De Zaluti geurmachines zijn ontworpen om een aangename geurbeleving te creëren, zelfs in grote ruimtes. Door de juiste geur te kiezen, kun je een uitnodigende sfeer creëren die bezoekers en medewerkers aangenaam verrast. Deze machines zijn uitgerust met een notificatiefunctie, toegankelijk via de gekoppelde app, die je tijdig informeert wanneer de geur bijna op is. Afhankelijk van de gebruiksfrequentie en het specifieke apparaat kan het geurverbruik variëren. Het vervangen van de geur is eenvoudig en kan zowel thuis als op kantoor worden uitgevoerd. Het is essentieel om de instructies van het product nauwgezet te volgen, zodat het aroma gelijkmatig en effectief wordt verspreid en de capaciteit van de geurmachine optimaal worden benut.

Techtalk

Downloads

Ontdek onze geurmachines

Ontdek onze geurmachines

Close ✕
Allsens logo klein zwart

Seizoen

Populariteit

Geuren

Top 10 geuren in

Collectie