...

Zaluti Club

Professionele geurmachine met Bluetooth app
Verrassend stil en compact.

professionele geurverspreider

ZALUTI CLUB TOT 250 M²

ELEGANT EN COMPACT DESIGN

De Zaluti Club vormt de perfecte harmonie tussen design en functionaliteit. Een elegant, geruisloos en compact design dat buitengewone prestaties levert. Een nieuwe en elegante manier om een bijzondere ambiance te creëren.

De Zaluti Club is verkrijgbaar in zowel wit als antraciet, met designaccenten in hout- en marmerstructuren.

professionele geurverspreider

Zaluti club tot 250 m²

ELEGANT EN COMPACT DESIGN

De Zaluti Club vormt de perfecte harmonie tussen design en functionaliteit. Een elegant, geruisloos en compact design dat buitengewone prestaties levert. Een nieuwe en elegante manier om een bijzondere ambiance te creëren.

De Zaluti Club is verkrijgbaar in zowel wit als antraciet, met designaccenten in hout- en marmerstructuren.

Body

Plate

Club wit marmer w 1
Geurmachine boven plaat zwart marmer
Geurmachine boven plaat hout
Geurmachine boven plaat wit marmer

Wit

Zwart marmer

7 Jaar Garantie

 

Bluetooth App

 

Elegant en Compact Design

 

Geavanceerde Micronisatietechniek

 

Duurzaamheid en Economisch in Gebruik

 

Zaluti professionele geurverspreider: een meesterwerk van Dutch Design, gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Met passie vervaardigd in Nederland, bieden ze een naadloze combinatie van stijl en functionaliteit voor elke ruimte.

7 Jaar Fabrieksgarantie

Bij Zaluti hechten we veel waarde aan de betrouwbaarheid van onze geurmachines, daarom bieden we een fabrieksgarantie van 7 jaar. Deze garantie is een duidelijk bewijs van onze toewijding aan kwaliteit en ons vertrouwen in de duurzaamheid van onze producten.

Orchid

Economisch Geurverbruik

Een ander voordeel van de unieke micronisatietechniek is dat Zaluti geurmachines extreem zuinig zijn in het verbruik van geur. Met een geurflacon van 200 ml gaat deze gemiddeld 100 dagen mee, waardoor het een economische keuze is voor langdurig gebruik.

Bereik tot 250 m2

De Zaluti Club zorgt met zijn unieke micronisatietechniek voor een ongeëvenaarde geurbeleving. Met onze slimme programma’s, beschikbaar via de multi-controller of Bluetooth-app, is het nu eenvoudig om ruimtes tot 250 m² te voorzien van een perfecte geurervaring. 

Onderhoudsvrij

De onderhoudsvrije geurmachines van Zaluti bieden gemak en duurzaamheid in één. Dankzij geavanceerde technologie en hoogwaardige materialen zijn deze machines ontworpen om langdurig en probleemloos te werken, zonder dat er regelmatig onderhoud nodig is.

Geurmachine zaluti club achterkant met geurfles sfeer beeld

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een van de kernwaarden van Zaluti. Dit wordt weerspiegeld in elk aspect van ons productieproces, van de keuze van de materialen tot de productiemethoden. De belangrijkste materialen die in onze machines worden gebruikt, staal en aluminium, zijn niet alleen robuust en duurzaam, maar ook volledig recyclebaar.

Micronisatietechniek

Micronisatie transformeert geurolie in fijne deeltjes voor efficiënte en langdurige geurverspreiding. Deze techniek verhoogt de gelijkmatigheid van de geurbeleving, zonder de eigenschappen van de ambiance aroma’s te veranderen. Het eindresultaat is een consistente en aanhoudende geur. Een innovatieve stap richting een verbeterde geurervaring.

Onze systemen zijn SMART

Bedien al onze geurmachines met de Bluetooth-app.

Bluetooth-app

Onze geurmachines onderscheiden zich door een unieke feature: een in Nederland ontwikkelde Bluetooth-app.

Met de Zaluti Bluetooth-app geniet u moeiteloos van een persoonlijke en geavanceerde geurervaring, direct vanuit uw handpalm.

App store download
Google play store download

Crafted To Delight And Engage All Your Senses

Zaluti Club

Zaluti professionele geurbeleving: als kwaliteit tot leven komt.

Bijna onwerkelijk comfort

Zo comfortabel dat je vergeet dat hij er is. De Zaluti geurmachine met geavanceerde technologie, stille werking en verfijnd ontwerp vult elke ruimte moeiteloos met de perfecte geur.

Ontdek meer geurmachines met 7 jaar garantie

Coverage up to 300 m²

Zaluti Air:1 Pro

Coverage up to 400 m²

Zaluti ModulAir

Coverage up to 1.000 m²

Zaluti ModulAir XL

Techtalk

Allsens logo klein zwart

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van professionele geurverspreider in vergelijking met standaard geurmachines?

Professionele geurverspreiders bieden ultiem gebruiksgemak en zijn speciaal ontworpen voor geurmarketing in commerciële ruimtes of thuisgebruik. Ze hebben een grotere capaciteit en zijn ideaal voor zowel kleinere ruimtes als grotere omgevingen. Met een professionele geurverspreider kan men de intensiteit en concentratie van aangename geuren regelen, waardoor een optimale geurbeleving wordt gecreëerd. Daarnaast kunnen ze via de Zaluti app bediend worden, wat zorgt voor extra gemak.

Hoe functioneert een professionele geurverspreider en op welke manier wordt geurverspreiding in een ruimte gerealiseerd?

Een professionele geurverspreider is een innovatief product, speciaal ontworpen om een aroma effectief en gelijkmatig te verspreiden in een ruimte, zonder gebruik te maken van een krachtige ventilator. Met onze geavanceerde professionele geurverspreider kunt u kiezen uit verschillende geuren, waardoor de geur verspreiding wordt hoe u dat wenst. Dit resulteert in een consistente en aangename lekkere geur door de hele ruimte. Dankzij de geavanceerde technologieën en methoden voor geurverspreiding van onze professionele geurverspreider , wordt de geur op een subtiele wijze verspreid, wat zorgt voor een optimale geurervaring met de juiste intensiteit en duur.

Hoe kan geurmarketing met professionele geurverspreiders bijdragen aan de beleving van klanten in een winkel of restaurant?

Geurmarketing met professionele geurverspreiders is een effectieve strategie om een positieve beleving bij klanten te creëren, vooral in een commerciële ruimte zoals bij winkels en restaurants. Deze professionele geurverspreider zorgt ervoor dat de aroma verspreidt op een subtiele manier, wat bijdraagt aan een versterking van de ambiance en het maskeren van onaangename geuren. Klanten worden hierdoor verwelkomd met een frisse en aangename geur, wat hen aanmoedigt om langer te blijven en een positieve associatie met het merk of de winkel te ontwikkelen. Het zorgvuldig kiezen van bijpassende geuren kan de merkbeleving versterken en de klantloyaliteit bevorderen, wat uiteindelijk bijdraagt aan het succes van de onderneming.

Hoe kan ik weten wanneer het tijd is om de geur in mijn professionele geurverspreider te vervangen?

De Zaluti professionele geurverspreider zijn ontworpen om een aangename geurbeleving te creëren, zelfs in grote ruimtes. Door de juiste geur te kiezen, kun je een uitnodigende sfeer creëren die bezoekers en medewerkers aangenaam verrast. Deze professionele geurverspreider zijn uitgerust met een notificatiefunctie, toegankelijk via de gekoppelde app, die je tijdig informeert wanneer de geur bijna op is. Afhankelijk van de gebruiksfrequentie en het specifieke apparaat kan het geurverbruik variëren. Het vervangen van de geur is eenvoudig en kan zowel thuis als op kantoor worden uitgevoerd. Het is essentieel om de instructies van het product nauwgezet te volgen, zodat het aroma gelijkmatig en effectief wordt verspreid en de capaciteit van de professionele geurverspreider optimaal worden benut.

Ontdek onze geurmachines