...

Ontdek de Kracht van
Geurbeleving met AllSens

Word Partner van AllSens

Sinds 2007 zijn wij dé expert op het gebied van geurbeleving, geurmarketing en geurneutralisatie. Wij nodigen u uit om deel uit te maken van ons netwerk van partners en samen de markt te veroveren met onze kwalitatieve Zaluti geurmachines.

Nederlandse Innovatie en Kwaliteit

Onze Zaluti geurmachines, ontworpen en geproduceerd in Nederland, combineren kwaliteit, duurzaamheid en een stijlvol design. Deze machines zijn ontwikkeld om naadloos in elke omgeving te passen en een unieke geurervaring te creëren.

AllSens partner = Samen Groeien

Als partner geniet u van meerdere voordelen:

01.

Ruime Expertise

Sinds 2007 heeft AllSens een schat aan kennis en ervaring opgebouwd in diverse branches. Als partner profiteert u van deze expertise, waardoor u effectief advies en oplossingen kunt bieden aan uw klanten, ongeacht hun specifieke branche of behoeften.

02.

Breed Assortiment

Als AllSens partner krijgt u toegang tot ons uitgebreide assortiment van Zaluti geurmachines. Elk van onze machines is ontworpen met het oog op duurzaamheid en lange levensduur, ondersteund door een garantie van 7 jaar. Dit betekent niet alleen een geruststelling voor u, maar ook voor uw klanten, die kunnen vertrouwen op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten.

03.

Innovatieve Techniek

Onze Zaluti geurmachines zijn uitgerust met de nieuwste technologie, waaronder Bluetooth-bediening. Dit maakt het voor uw klanten gemakkelijk om de geurintensiteit en -frequentie op afstand aan te passen, wat zorgt voor een naadloze en efficiënte gebruikerservaring. Deze technologische voorsprong biedt een aanzienlijk verkoopargument en draagt bij aan de tevredenheid van de eindgebruiker.

Zaluti & Grasse

Een Fusion van Hollandse Precisie

en Franse Passie

04.

Professionele Installatie en Ontzorg Team

Ons team van professionele monteurs zorgt voor een zorgeloze installatie, controle en geurwisselingen. Dit ontzorgteam is een uniek voordeel dat we bieden aan onze partners, waardoor u zich kunt onderscheiden in de markt. Het biedt uw klanten volledige gemoedsrust, wetende dat hun geurbeleving in handen is van experts.

05.

Marketingondersteuning en Training

Wij voorzien onze partners van uitgebreide marketingmaterialen en trainingen. Dit omvat niet alleen productkennis, maar ook effectieve verkoopstrategieën en markttrends. Onze ondersteuning is ontworpen om u te helpen slagen in het aantrekken en behouden van klanten.

06.

Korte Aanleverlijnen en maatwerk

De productie van Zaluti geurmachines in Nederland stelt ons in staat om korte aanleverlijnen te hanteren. Dit betekent snellere levertijden en de mogelijkheid tot het aanbieden van maatwerkoplossingen. Deze flexibiliteit stelt u in staat om snel in te spelen op specifieke klantbehoeften en unieke verkoopkansen te creëren.

Word Onderdeel van Ons Succesverhaal

Klaar om te groeien met AllSens? Neem contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden.

Close ✕
Allsens logo klein zwart

Seizoen

Populariteit

Geuren

Top 10 geuren in

Collectie